lördag 1 september 2012

Lördags kväll.

Det skulle ju vara varmt och soligt idag, men inte blev det så. Det har regnat hela dagen och den enda sol vi sett var ett par minuter vi 18-tiden. Man kan ju bli deppig för mindre. Bosse har fått tagit över min förkylning. Han jobbar utomhus och igår blev han blöt och nedkyld på jobbet. Det hade regnat hela dagen och det var nog inte så bra för honom. Resultatet blev att förkylningen kom som ett brev på posten.

Vi har skjutit upp Ikea besöket till i morgon så Bosse har fått vila ut ordentligt idag. Vad gör väl en dag hit eller dit? Och skåpen vi ska ha måste beställas och jag tror inte att dom sänder iväg beställningen samma dag man lägger den. I alla fall inte under helgen.

På måndag börjar jag med mina nya arbetstider och jag börjar med en ledig dag. Kan det bli bättre? Varannan helg blir det långledigt och det kan man inte klaga över. Jag ska jobba varannan lördag och det har jag inte gjort sedan 70-talet. Det kommer kännas konstigt på lördag då jag måste ge mig iväg till jobbet. Jag är  nöjd med dom nya tiderna och att det tagits hänsyn till min insulinbehandlande diabetes. Just nu kan jag sitta här och njuta av att jag har två hela dagar kvar innan jobbet kallar.

Ha en trevlig lördags kväll.

Inga kommentarer: