fredag 27 juli 2012

Godmorgon!!

Gick och la mig sent i natt, klockan hann bli ett innan vi knäppte av tv:n. Tittade på amerikanska polisens arbete med att lösa mordfall. Vaknade innan klockan fem så det blev inte mer än fyra timmars sömn. Kommer bli en lång och gäspig dag. Under dagen ska vi hämta hem en ny klippt Rocky. Både klorna och vingar är klippta, så nu ska han få vara ute i sitt klätter träd på altanen något som han älskar. Han har haft drygt två sköna veckor hos sin reserv familj. Där har han lärt deras Micke Bus (en kakadua) att säga Rocky. Han har även lärt sig att låta som en höna, dom har en höna som är kläckt utav ett ägg som var köpt på konsum. Lite fantastiskt att köpa ägg på livsmedelsbutiken och sen lägga dom i en äggkläcknings maskin och vips så har man fått kycklingar. Trodde att Anna drev med mig när hon berättade första gången. Rocky har nu i alla fall lärt sig hur en höna låter, det är ju tur att det inte är en tupp dom har. Inte roligt att höra honom gala stup i kvarten.

Nu har jag laddat ner bilderna från vår resa och ska nu börja lite smått att visa och berätta. Det blir lite svårt att välja då det blev en massa bilder tagna som vanligt med mig bakom kameran.



 Vin, vatten och choklad stod och vänta på oss på "top floor". Vi fick en lägenhet högst upp, nio våningar upp på hotellet. Utsikten kan man inte klaga på. Full koll på poolområdet.


På mitten bilden var vi på väg upp till favorit restaurangen för första middagen på resan. Sen är det en bild på en av flera festbåtar som utgick från hamnen.


 Glassbotten färjor som går till Puerto Mogan. På vägen tillbaka från Puerto Mogan så kan man titta ner genom botten och fiskarna som samlas runt båten då besättningen matar dom. I år hoppade vi över denna resa. Det är annars en fin tur, Puerto Mogan kallas även lilla Venedig och måste bara ses.


Här står vi och väntar på hissen som tar oss ner till kommandobryggan (receptionen). Hotellet är uppbyggt som en stor färja och poolen är fören. Aktern på färjan är ett annat hotell. När vi stod på balkongen och titta ut över poolområdet såg man att det var en för på en färja och fick även den känslan.

Detta får räcka för denna gång men lovar att fortsättning följer. Har lite som ska göras innan vi åker till Huddinge för att hämta hem vår lilla Rocky som vi har börjat sakna riktigt ordentligt. Ska bli roligt att få hem honom så det blir lite mer ljud här hemma. Ha en bra dag, en dag som verkar bli solig här i Stockholm.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Åh. så härligt att ha en massa kort att se tillbaka på. Rocky blir nog glad av att se er oxå, Meeeen köpa ägg på Konsum och man får en höna, hahahahaahahaha.

Ser fram emot fortsättningen av resan

Kraaaaaaaaaaaaam