onsdag 30 november 2011

Onsdag redan.

Rösten kommer mer och mer tillbaka. I morgon blir det jobb igen. Yes, vad det ska bli skönt. Det är så tråkigt att vara hemma när man inte är riktigt sjuk. Jag får inget gjort, sitter mest hela tiden. Mina övningar är jag noga med och det blir tyvärr det enda som jag gör. När gubben kommer hem så måste jag ner till apoteket och fylla på mitt medicinförråd. Det börjar bli riktigt tomt, det är så det ekar i skåpet.

I går blev min lillebror farfar till en pojke. Det är hans första barnbarn och det är ju lite synd att det inte blev en tjej. Han har själv fyra pojkar och ingen flicka så det hade nog varit extra kul om det hade blivit en flicka. Men huvudsaken barnet är friskt och han hinner säkert hade få en sondotter med tiden.

Fick ett mail från min onkel i Norge. När jag läste det fick jag en sådan längtan att åka över dit, men det får jag vänta med tills i sommar. Kände ett starkt sug efter norsk frukost, egentligen är det inget speciellt med den. Det är bara det att deras bröd är så mycket godare än vårt och en del av deras pålägg kan jag sakna här hemma. Sandra och jag skulle nog kunna åka dit bara för att äta frukost, hahaha. Så tokiga är vi.

Nej, nu ska jag allt ta mig en tur ut till brevlådan för att se om vi fått någon post än. Vår postgubbe är jämnt så sen, ibland kommer han inte förrän efter fyra.

Inga kommentarer: