måndag 29 november 2010

Inköp eller????

Idag ska jag försöka att hjälpa till här hemma. Bosse har varit en klippa utan honom så hade det inte kommit fram några stakar och stjärnor. Inte heller hade det kommit upp några nya gardiner. Det blev advent även i vårt hem, hihi.

En snabb tur ner till mamma ska också hinnas med. Måste hämta pappas nya bankomatkort och några räkningar. Mamma hade tänkt att köra hit med grejerna men det förbjöd jag henne att göra. Jag tycker inte att hon ska ge sig ut med bilen i det här väglaget. Egentligen tycker jag att hon ska sälja bilen och sluta köra. Hon är för gammal och hennes sjukdom gör inte saken bättre.

Funderar också på om jag ska köpa nytt stryckjärn. Mitt stryckjärn fungerar hjälpligt att stryka med. Det är bara det där med ångan som inte fungerar. Har sett reklamen på OBH Nordica nya stryckjärn och är lite sugen på att köpa ett. Har en del juldukar som ska strykas och det är ju enklare att stryka med ånga. Man ska ju göra det enkelt för sig har jag hört.

Bosse har åkt upp till verkstaden med bilen. Där blir det oljebyte och avgasprov. Lasse som äger verkstaden är expert på ford och är en klippa. En man man kan lita på. Ja, han är guld värd. När arbetet är klart ska bilen vara vinterklar.

Nu ska jag dricka ur mitt kaffe och börja lite smått med övervåningen. När Bosse kommer tillbaka så får han ta sig en sväng med snabeldraken. Mitt blodtryck som hoppar upp och ner hela tiden sätter stopp för vissa sysslor. Kan inte böja mig för mycket för då sjunker trycket så jag nästan svimmar. Ja, är det inte det ena så är det det andra. Det är ju synd om man skulle få känna sig helt frisk.

Inga kommentarer: