onsdag 24 november 2010

Tidig morgon.

Vakna av att det var ett jävla liv ute. Försökte att somna om men det gick bara inte. Väl uppe trodde jag att granne hade blivit helt galen och hade satt på tvättmaskinen. Tog mig en kvart att inse att det var inte grannen utan det var snöröjning på gång. Inte för att det har kommit ner så mycket snö. Kan tycka att det är lite onödigt att börja röja snö i ett bostadsområde klockan fyra på morgonen när det inte är så mycket som kommit ner. Kanske bättre att hålla vägarna fria först.

Nu sitter jag med tända ljus och väntar på att DN ska levereras. Funderar om jag kanske ska fixa mig en latte eller en mugg te. Te låter lite bättre för vi bor ju inte i det varmaste huset precis. Men jag ska inte klaga på värmen det finns dom som har det kallare i vårat område. Bosse prata med en kille som bor längre upp i vårat område och han tala om att dom hade ofta runt 17 grader inne. Brrrrr, bara tanken får mig att frysa.

Nu hör jag en bil och det kan vara tidningsbudet så jag får ta på mig vintermunderingen och ge mig ut för att ta in tidningen.

Inga kommentarer: