söndag 29 november 2009

Första glöggen för i år.

Har nu fixat månadens alla räkningar. Både våra och föräldrarnas. Den här månaden är jag allt ute i sista minuten. En skärpning till nästa månad.
Bosse var upp på vinden för att plocka ner våra stjärnor och adventsljusstakar. Gud vad han letade efter vår mässingstake. Kunde bara inte fatta var den hade tagit vägen. Efter en evighet kommer jag på att vi gav den till Liam så han kunde ha en egen stake i sitt fönster förra året. Börjar vi bli gammla eller har våra hjärnor gått i strejk????
Nu ska vi åka och hämta upp svärmor, för vi har lovat henne att åka till kyrkogården och tända ett ljus på Runes grav. Efter det ska vi ta en snabbfika hos henne.
Efter att vi har ätit middag blir det att få upp stjärnorna och stakarna i fönstren. Adventsglöggen serveras efter det. Första glöggen för i år. Jag längtar. Bäst vore att man har varit ute på promenad så att man är lite frusen. Då är det riktigt gått. Men, men man kan inte begära att vi ska hinna med en promenad också. Får väl gå ut utan jacka och röka så man blir kall, det måste gå det också,hahaha.

Inga kommentarer: