måndag 28 juli 2014

Köpt mig en klosax.

Första arbetsdagen avklarad. Konstigt att efter en dag på jobbet känns det inte som man har haft någon semester. Allt var som vanligt även om det saknas några stycken som fortfarande har semester.

Har köpt en klosax till gojorna idag. Jag ska försöka att klippa Rockys klor, det vore bra om jag klarar av det så vi slipper åka iväg med honom för att få det gjort. Jag är inte helt okunning om hur man gör och det är inte första gången jag klipper klor på djur. I och för sig är det ju inte fåglar jag klippt utan det har varit hundar. Men det är ungefär samma teknik man har och jag har bra böcker som beskriver hur man ska göra plus att han som klipper Rocky har visat mig hur man ska göra. Det som kan bli problem är att Rocky inte gillar det där med saxar och man måste använda sig av en stor handduk för att hålla hans huvud så han inte kommer åt att bita en. Han gillar inte att man rör honom överhuvudtaget, utom när han ska gosa och då får man bara klappa honom på näbben.

Vi har haft en konstig blid på våran tv sen ett bra tag tillbaka, nu har bilden blivit ännu sämre. Det är bara att konstatera att det blir till att köpa en ny tv. Det är en hel vetenskap att välja ut en, det finns hur mycket som helst att välja på. Och nu när det är så varmt ute så känns det inte okey att åka runt och kolla efter en tv. Bara tanken får mig att svettas. Får se hur länge man står ut att titta på den dåliga bilden vi har. Kanske vi står ut tills det har blivit svalare ute.

Klockan tickar på och snart är det dags för mig att börja tänka på sängen.

Godnatt och sov så gott.

Inga kommentarer: