onsdag 9 juli 2014

Fotvård och soldäck.

I kväll har jag haft fotvård här hemma. Mina fötter är som nya. Det är en härlig känsla efter att ägnat en massa tid till fötterna, skulle behöva göra det flera gånger i veckan.

Bosse har nu bestämt sig för att bygga ett soldäck på baksidan. Så nu måste jag flytta mina växter i rabatten och det helst med en gång om han får bestämma. Har kommit så långt att jag vet vart jag ska placera växterna. Gubben får börja att gräva upp i slänten och sedan flytta växterna. När Sandra och Mille är tillbaka från Småland hade Bosse tänkt sig att börja själva bygget. Han vill ha en duktig kille till hjälp och dom trivs att jobba ihop. Bosse har även börjat att prata om att ha ett bad på däcket, är själv lite kluven till den idéen. Får nog ta mig en funderare tills däcket är klart. Det är lite lättare att se hur mycket plats det finns när det är klart.

Det blir nog en tropisk natt i natt, vi har + 23,7 grader och det verkar som om temperaturen inte sjunker så mycket mer. Uppe på övervåningen är det som en bastu och risken är att vi inte kommer att kunna sova där. Som tur är har vi en kanon madrass som vi kan pumpa upp och lägga oss ute på vår inglasade altan. Men jag kommer givetvis att testa att lägga mig i sängen.

Nu ska jag sätta mig på baksidan och läsa en bok. Bosse sitter och tittar på fotboll och det är en sport jag har svårt för så jag försöker att hitta på något annat att göra.


Inga kommentarer: