fredag 22 februari 2013

Kramkalas

Jag skulle möta Bosse vid kondiset i Tumba centrum. När jag hade stått där ett tag och ingen Bosse dök upp så passa jag på att köpa en limpa. Sen gick jag mot hissarna till parkeringsdäcken, fortfarande såg jag inte till honom. Men jag hörde en bekant röst som sa " titta där är mormor", Sandra kom gående med mina barnbarn. Det blev ett kramkalas, då jag inte träffat dom på jag vet inte när så njöt jag riktigt av mötet. Lillskruttan låg och sov i sin vagn så där fick jag inga kramar. Vi stod där ett bra tag innan gubben kom, han hade träffat på pappan till barna när han hade parkerat och givetvis stått och snackat en del skit med honom. Men vad gjorde det då jag fick ett så fint sällskap medans jag väntade.

Har precis fixat oss en smoothie, stavas det så?? Hur som helst nu ska jag se till att få i mig en om dagen, en med en massa frukt, (vitaminkick), kanske kan jag på det viset slippa att bli så lätt förkyld. Hoppas kan jag ju alltid. I morgon får jag se vad fasteprovet på blodsockret säger om denna smoothie, ligger jag för högt så får jag pröva att ta den på morgonen. Det kan ju bli lite för mycket med fuktsocker och det är inte bra för oss diabetiker.

I morgon är det arbetsdag för mig så nu ska jag sätta mig ner och titta lite på dumburken innan det är dags att krypa till kojs. Ha en trevlig helg.



Inga kommentarer: