söndag 24 februari 2013

Höga betyg.

Barnbarn och dotter kom över på fika idag. Fick en stor blöt kram av Felicia, Emilia kom med en påse med fikabröd som hon stolt visa upp. Liam som hade haft magvärk på morgonen var inte på sitt bästa humör men inte heller det på det sämsta humör. Emilia gav mig högsta betyg på tröjorna jag stickat, hon sa "jag tycker dom är skit snygga". Hon fastnade mest för den näst sista jag sticka, den är i mera ljusrosa toner. Jag ska bara fästa en tråd jag missat och pressa den sen är den hennes.

Tänkte fuska lite och redan idag aktivera min inloggning hos SVAR, men se det gick inte då vi tydligen måste invänta nästa lektion. Den har vi i morgon så jag behöver inte vänta så länge. Ni som läst min blogg eller känner mig vet att jag har lite svårt med det här att vänta.

Snart är den här helgen slut, det har varit en kort helg för mig. Endast söndagen har jag varit ledig, dagen har varit lugn o skön. Har tvättat lite, tittat på skidor samtidigt som händerna har varit sysselsatta med stickningen och så har det varit en del köks göra. Nu är det bara vänta på att den danska serien Brottet ska börja och sen väntar min sköna, härliga säng.

Inga kommentarer: