torsdag 30 juni 2011

Äntligen blir det norsk majonäs!!!

Idag har jag varit i Nynäshamn på bouppteckning efter min pappa. Självklart fick jag en massa nya papperjobb som jag ska göra innan bouppteckningen ska bli klar,suck.

Mamma ska åka till sin bror i Norge och gissa vilka som ska hämta hem henne. Jo, det blir vi som får den stora äran att göra det. Vår första semestervecka går till att åka dit och hämta hem henne. Det ska bli kul att åka dit och träffa lite släkt och vänner. Min morbror bor på en ö, dom har en privat strand så jag hoppas på sol o bad. Sen ska jag åka till Langesund och äta nykokta räkor som man köper direkt från fiskebåtarna, mums. Min ena kusin har köpt sig en pub i Langesund som vi måste besöka. Ska köpa en massa norsk majonäs med mig hem. Jag bara älskar deras majonäs. Men det som är det bästa med det hela är att mamma kommer hemifrån lite. Vi har tjata på henne men hon har envist neka till att åka dit. Nu har min morbror lyckats övertalat henne så snart åker hon iväg.

Vilken lyx att komma hem lite tidigare än en vanligt  torsdag. Hade tänkt att fixa middagen tills gubben kommer hem, men det sprack. Hörde på radion att det hänt en olycka på Huddingevägen och att den är avstängd. Det innerbär att jag inte vet när Bosse kommer hem. Vad gör man då, jo man kan gå ut och sätta sig och njuta av solen. Ska ta med mig Rocky så han också kan njuta av vårt härliga väder.

Inga kommentarer: