måndag 9 december 2013

Snart sängdags.

Har haft en lagom lugn dag, verkligen en mjukstart på denna vecka. När vi varit nere på apoteket gick vi till hemtex för att hitta oss en ny duk. När vi stod i kön kom min svägerska in och det blev ett pratkalas kan jag lova. Hon missade tre bussar på grund av allt prat.

Jerry har varit ute på en flygtur idag, han passade på att smitta ut ur buren när jag höll på med att rengöra den. Men det var inga problem att lyfta in honom igen. Vi gosade en del innan han fick återvända in i buren.

Kollade på väderleken och där sa dom att det skulle bli varmare igen, i morgon skulle det bli +6. Nu när jag titta på termometern stod den på -9,3. Jag undrar om dom inte har helt fel igen, dessa metrologer. Men nu är det ju vinter så det är inte mycket mer att vänta att kylan o snö kommer. Man får liksom bara gilla läget och tänka att vi går snart mot ljusare tider igen. Det är väl runt den 20 december som dagarna blir längre.

Nu är det time att natta Rocky och Jerry. Kan själv tänka mig att krypa ner under täcket men jag får nog vänta minst en timme till annars är risken att jag vaknar alldeles för tidigt i morgon. God natt och sov så gott.

Inga kommentarer: