torsdag 15 maj 2014

Sol, tulpaner och årsmöte.

Idag har solen varit framme nästan hela dagen. Redan när jag vaknade i morse lös den så fint. Passade på att ta fram kameran för att plåta mina tulpaner.

Nu är vi en man kort i kassalinjen månaden ut. Kan inte säga att vi blev så ledsna över det, utan en riktigt positiv stämning infann så fort informationen spred sig.

Årsmöte i samfälligheten hade vi i kväll. Vi fick besök av en kille från SRV, han gick igenom hur vi ska hantera matavfall. Det är inte bestämt ännu om och när vi ska börja med det. Jag tror att det inte dröjer så värst länge innan beslutet är fattat och vi ska börja sortera bort mat från dom vanliga soporna. Kanske inte helt fel men jag kommer få stora problem var vi ska ha kärlet för matavfallet. Man får köpa en behållare som är gjord för avfallet men det går inte ställa i våra befintliga behållare. Den är inte så stor men problemet med var vi ska ha den kommer blir enormt stort. En motion om att dra in fibernät i husen blev nedröstat, endast ett hushåll röstade ja. Dom flesta tyckte att det skulle bli allt för dyrt och månadskostnaden skulle bli bra mycket dyrare än den vi har idag.

Nu ska jag dyka ner i säng, men innan jag gör det så lägger jag in några av mina bilder jag tog i morse. 




Inga kommentarer: