fredag 14 oktober 2011

Äntligen helg!

Äntligen fredag. Sista dagen den här veckan som jag måste pina mig på buss och tåg för att ta mig till jobbet. Självklart ska värken vara som värst när jag tar mig till jobbet. Undra vad folket runt omkring tänker när jag försöker hitta en bra sittställning. Måste se rätt skitnödig ut där jag sitter och vrider mig fram och tillbaka,haha.
Fredag betyder också att Skavlan kommer på TV:n. I kväll så kommer han en timme senare, på grund av Världens barn galan. Jag får väl ta mig en liten middagslur så jag orkar hålla mig vaken. Inte klokt vad 4 timmars jobb kan ta på krafterna, hahaha.
Fredag idag betyder att det är lördag imorgon och gubben och jag äter frukost ihop. Frukosten smakar så mycket bättre när man är fler. Och vetskapen att man har två dagars ledighet framför sig gör ju inte saken sämre. Vi har inget planerat i helgen utan får ta dagen som den kommer. Allt hänger på hur jag känner mig. Men jag hoppas på att vi kan ta oss en långpromenad. Det är så skönt att komma hem efter en lång, lång promenad och ta sig en kopp te o krypa upp i soffan med en bra bok. Man känner att man kan sitta där med gott samvete. Men nu ska jag börja fixa mig för dagens jobb. Ha en skön fredag.

1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Ja, tur att vi inte åker buss tillsammans för då skulle nog de andra medresenärerna tro att det vore två skitnödiga kvinnor på bussen, hahahahahahaaha,'
Min svanskota är ju inte bra sen vurpan i Malaysia, så jag ser oxå skitnödig ut, vänder och vrider men till höger och vänster när jag sitter förlänge och attans svårt är det att resa sej från stolen,

kram på dej och hoppas du blir bättre av det där eländet

Tevlig helg