söndag 9 februari 2014

Föreningsliv.

Här öser regnet ned, snön är nu snart helt borta. Vilket jag tycker är bra. I natt har det varit dåligt med sömn, vaknat stup i kvarten men på det viset fick jag ligga kvar i sängen ett par timmar extra.

Har gått med i tre föreningar, en papegojförening och två släktforskarföreningar. Ska bli en förenings människa, hahahaha. Nej, tror nog inte det. Men det började med papegojföreningen som jag har funderat på att gå med i snart ett år. Den föreningen hittar på en massa skoj och träffar med gojorna. Och det finns en hel del att lära om dessa flygfän.
Släktforskarföreningarna gick jag med i för att kunna få lite mer kött på benen när det gäller hur det såg ut förr i dom områdena våra förfäder levde i. Kan även vara bra med föreningarna då man kör fast i sin egna forskning. För kör fast gör man ju ibland. Jag har gjort det när det gäller min farfars farfars far och skulle behöva lite idéer på hur jag ska kunna gå vidare med honom. Egentligen skulle jag behöva utöka med ytterligare två släktforskarföreningar men det får bli längre fram i tiden.

Vi funderar på om vi ska gå på bio ikväll och ska sätta mig ner och kolla vilken film vi ska se. Ett avbrott från OS, vilket Bosse kan behöva, hahaha. OS har knappt börjat och jag är redan trött på eländet. Jag tillhör dom som tycker att vi svenskar skulle ha bojkottat årets OS i Ryssland på grund av deras sätt att utnyttja folk som slavar, för att bygga upp arenor och bostäder. Mycket kan sägas om det men det ska jag inte göra här.

Ha en trevlig söndag.

Inga kommentarer: