lördag 4 december 2010

Innedag.

Idag ska jag inte gå utanför dörren mer än att hämta DN. Dagen ska jag ägna mig åt att baka, städa och inviga mitt nya strykjärn. Där emellan ska jag kolla på lite skidor.

Det är så vackert ute nu och hoppas nu att det inte blir blask av det hela. Jag är ju inte precis någon vinterälskare men om nu snön har kommit kan den ju få ligga kvar över jul o nyår. Egentligen ska man ta några kort när det är så vackert ute. Och det bästa är att jag inte behöver gå ut för att göra det. Bara att öppna altandörren och knäppa några bilder.

Att inte röka har gått jättebra. Så bra att jag börjar fundera på vad det nu ska hända för tråkigt. Det händer alltid något när det går så här bra. När jag fick diagnosen diabetes hade jag hållit upp i flera månader. Många besök på HS gjorde att jag köpte mig ett paket cigg. Tyckte väl synd om mig själv. Men så är det väl med oss rökare att vi alltid hittar någon ursäkt till att få suga i oss giftet. Den här gången ska jag banne mig lyckas. Hostan jag har är mycket bättre sen rökstoppet. Jag hostar fortfarande men inte lika ofta eller lika tungt. Äter fortfarande hostmedicin men har börjat trappa ner på den.

Nehä det här duger inte, nu ska jag fixa mig en latte och hämta in DN. Sen ska jag njuta av latten och bläddra igenom tidningen innan dagens pyssel.

Inga kommentarer: