måndag 13 december 2010

Buss och tåg elände.

Nu är jag så trött på att stå och frysa i väntan på en buss som aldrig kommer i tid. Som tur är så är Bosse arbetslös så jag kan ta bilen och det ska jag nog göra i morgon.

Bosse har fått en förkylning som inte likna den jag hade. Han kan knappt prata, men han har inte ont i halsen utan det beror nog mer på att förkylningen satt sig på hans stämband, hihi. Jag har sagt till honom att han får hålla sig på avstånd för jag vill absolut inte bli smittad. Just nu känns det som om att vi lever i en förkyld värld och att alla förkylningar drabbar oss. Lite som förkylningarna anfaller.

Ska nu leta fram telefonnumret till vårdcentralen. Har fått en räkning från dom på ett uteblivet besök hos en husläkare som inte är min och någon tid dit har jag inte haft heller. Man kan börja undra om dom skickar ut räkningar på måfå. Jag blir i alla fall jävligt irriterad på allt besvär som jag får bara för att dom gör fel. Ska blir roligt och höra vad dom fått uppgifterna på att jag skulle ha haft en tid hos en husläkare som inte är min.

Inga kommentarer: