söndag 6 januari 2013

BMW och hästskit.

I dag fyller min kusin år, det blev en gratulation via facebook. Han bor sen många år i Norge så vi ses inte så ofta nu mera. Vi hade en tajt kontakt när vi växte upp men gled ifrån varandra i och med att han började med droger. Men han fanns med i bakgrunder på ett konstigt sett. Jag kan väl tacka honom för att jag själv inte hamna i drogträsket. Men i början på 80-talet beslöt han sig för att sluta med sitt drogliv och flyttade till Norge. Där började han sitt nya drogfria liv som blev ett bra liv, han gifte sig och fick två barn som nu har blivit vuxna. I dag lever han ett helt normalt liv utan droger. En kille att beundra är vad han är.

I går var först Sandra med familj här. Felicia märkte man knappt av då hon mest satt och la pussel. Liam ville lära sig sticka så han satt och höll på med det tills hockeyn började. Emilia där emot var det full rulle på. Hon var inte still en sekund, hon for runt som en projektil. Sandra mådde inte så bra, hon kände sig svimfärdig och låg och stöna i soffan. Senare på kvällen ringde Jonny och undra vad vi gjorde. Han och Ebba tänkte komma förbi en snabbis och givetvis fick dom det. Han sa att han skulle ringa när dom närmade sig. Efter en kvart ringde min Iphone men när jag svarade så var det ingen där. Men utanför köksfönstret stannade en vit BMW, ur den klev Jonny och Ebba. Dom hade tagit sig en sen kvällstur med nya bilen och tyckte att det var en lagom tur att åka till farmor, hihi. Ebba frågade mig om jag hade sett sätena i bilen, dom är röda. Så vi öppna bildörren och tittade på dom röda skinnsätena. Hon berättade vidare att hon hade tänkt köpa en blå BMW men den stod i fönstret där dom sålde bilar och lillebror var för liten att köra den så det blev inget köp. Jag undrar om hon hade sett någon modell på en BMW?? Blev bjuden på hennes födelsedags kalas. Det skulle komma mycket folk och hon skulle ha en liten prinsesstårta utan ros och den skulle hon ha i sitt rum där två kunde sitta och fika då dom inte skulle få plats i köket. Hahaha, hon är för härlig den tjejen. Kalaset skulle börja halv sex så jag skulle kunna komma direkt efter jobbet. Hon önskade sig ett pussel och en blixtbil eller något ditåt. Hon hade fått en sådan av sin kusin och morbror i julklapp. Sen hoppades det fort till ett samtal om nya bilen. Hon berättade att mamma hade kört nybilen i hästskit när dom var till stallet. Och själv hade hon trampat i hästskit med sina stövlar för hästar bajsa överallt. Vi bestämde att vi skulle träffas nästa helg innan dom for hem till mamma och lillebror. Dom hade fått stanna hemma då lillebror sov.
Efter en bra dag med många barnbarns kramar var det dags att krypa i säng. Vad våre livet utan dessa underbara barnbarn???

Inga kommentarer: