torsdag 23 februari 2012

En prinsessa är född.

Tidigt i morse föddes en prinsessa, vilket inte kan ha undgått många. Det tjatas om det i radion och nu har tidningarna något att gotta sig i. Visst är det roligt att Viktoria och Daniel har blivit föräldrar men tycker inte det är så speciellt märkvärdigt att tidningarna behöver vältra sig i det. Daniel vädja om att hans lilla familj behöver bli lämnad i fred den första tiden. Håller med honom, pressen kan hålla sig borta från familjen. Tids nog kommer säkert hovet ut med bilder, namn och titlar på den lille. Men det är ju så att det finns stora pengar att tjäna på denna händelse så vi får stå ut med att den lilla familjen kommer vara första sida i tidningarna dom kommande veckorna.

I min stora familj har vi sett födslar av fem prinsessor ( den sjätte ser dagens ljus i nästa månad) och två prinsar. Och det är minst lika stort om inte ännu större. Det är helt enkelt en stor händelse för varje barn som föds.

Morgonens träningspass är avklarat. Smärtan har tilltagit sen i går, men jag klara av att träna och tror att den kommer att minska igen. Halkan igår är nog den bidragande orsaken till att smärtan blivit värre. Det är det jag vill tro i alla fall.

Hela morgonen har det snöat. När jag gick och la mig igår så regna det. Vad jag hatar detta väder. I tidningen stod det igår att våren kommer på fredag. Tror dom att vi är dumma i huvudet som går på vad som helst. Våren får vi vänta på, det brukar ju inte bli vår förrän slutet av mars eller början av april. Har vi otur får vi vänta ända tills i maj.



1 kommentar:

Livsnjuterska sa...

Ja, helt klart att det är väglaget och vädret som orskar mer smärta.
Jag fick ett ryggskott igår och jävlar så ont jag har. Hittade ryggskottsövningar på nätet som jag gör. Precis som du så får jag leta efter lägen som inte gör ont när jag ligger. FAN. Kathrin, dök det upp i mitt huvud då det högg till i ryggen. Sist jag hade ryggskott var det ca tre veckors värk, men tur att jag fick värktabletter på den nya VC, ja för andra åkommor, men det känns skönt att ta en då det är som värst.
Har promenerat runt här i lägenheten för att röra på sej är ju bra. Men jag har ju inte så elädigt som du, du har ju diskbråck och det är tusan i mej 1000 ggr värre än ett ryggskott.
Kraaaaaaaaaaam
Jag är inte ett dugg intresserad av guldklimpen, som anlände i natt, hahahahahahaha.
Vi skattebetalare får en till att betala för. Ja, det är klart det blir väl bara några ören extra i skatt. Men en till som tillhör eliten i bidragstagande, enl mej. Ja, du vet ju vad jag tycker om Monarkin, hhahaahahahaha.
Barn blir gjorda och kommer ut på samma vis som hos alla kvinnor.
Kram igen