tisdag 27 december 2011

:(:(:(:(

Idag mår jag inte alls bra. Vakna i natt av att jag inte kunde vända mig. Det strålade en värk från ryggen rak ner i stortån, kunde bara inte röra mig. När det sen var dags att gå upp tog den en jävla tid att ta sig ur sängen. Väl uppe kunde jag inte räta på ryggen, kände mig som en fällkniv som rostat fast i ett ihop- fällt läge. Det var bara att ringa till jobbet och säga att dom fick klara sig utan mig idag. Har nu försökt att göra några enkla rörelser och tycker att det känns lite bättre. Ska kanske bara köra dom enklare övningarna ett tag tills jag är mer rörlig.

Mina tankar är att det kanske inte är diskbråck utan något mycket allvarligare, som typ cancer. Vet att man inte ska tänka i dom banorna, men det ligger nära tillhands när jag bara åker på bakslag hela tiden. Och det kan ju vara bra att förbereda sig på det värsta så kan man bli glad om det bara visar sig att det är ett diskbråck eller två.

Har ringt till min läkare men hon går inte att få tag i. Kom på att det är tisdag och då har hon inga telefontider. Men egentligen är det kanske ingen idé att ringa henne heller, för vad ska hon kunna göra. Jag får nog bara vänta på kallelsen till magnetkamera undersökningen.

Har sett på nyheterna på TV:n, dom visa en del av vad stormen Dagmar ställt till runt om i landet. Det är helt otroligt vad dessa stormar ställer till det i naturen. Vi har ju haft tur här i Stockholm som bara har haft det blåsigt och långt i från orkanstyrka i blåsten. Tydligen ska södra Sverige drabbas av storm på torsdag så då kanske vi inte har samma tur.

Ska traska runt lite här hemma, sen blir det att vila lite. Ha en bra dag.

Inga kommentarer: